کلیدواژه‌ها = %D9%88%DB%8C%DA%98%DA%AF%DB%8C%E2%80%8F%D9%87%D8%A7%DB%8C %D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C %D8%AE%D9%85%DB%8C%D8%B1%E2%80%8F%DA%A9%D8%A7%D8%BA%D8%B0
تأثیر استفاده از نانوالیاف سلولزی و نشاستة کاتیونی بر ویژگی‏‏ های خمیرکاغذ سودا آنتراکینون ساقة برنج

دوره 67، شماره 1، اردیبهشت 1393، صفحه 105-117

هادی حسن جان زاده؛ سحاب حجازی؛ حسین یوسفی؛ سعید مهدوی؛ علی عبدالخانی